Om oss

PROSEMA


Prosema är en enskild firma som säljer  LED belysning och elbilladdare sedan 2017. " Ledda och Ladda" är ett valspråk vi använder för att visa att det kan vara viktigt att arbeta med energibesparing samtidigt som man  skapa utrymme för laddning av elbilen. I denna webb-shop www.satisfactory.se kan Du köpa energibesparande ljuskällor, vilka även en konsument till stor del kan använda sig av. Därför presenteras alla priser inkl moms. 


Vill Du se hela armaturer och elbilladdare skall Du titta in på www.prosema.se  ( använd gärna länk nedan )  


Vi offererar ibland hela projekt där även vårt arbetet med t ex utbyte av lysrör ingår,  


TJÄNSTER

Inte bara för de stora arenorna!


PROSEMA LED PUBLIC belysning är inte endast belysningslösningar för de stora arenorna. En arena kan ju också vara en liten paddock på gården för ponnyridning eller varför inte en parkeringsyta vid kvartersbutiken. Även en affärs insida är en sorts arena där varorna måste belysas för en besökande publik av kunder. PROSEMA erbjuder smarta och innovativa belysningslösningar för alla publika behov.

Belysningslösningar sedan 2017


Prosema som företag har funnits sedan 2017 men innehavaren har en lång erfarenhet inom elbranschen. Idag omfattar verksamheten försäljning av dels laddningsstationer för elbilar och av dels olika belysningslösningar. Ofta specialiserad belysning för speciella ändamål. Våra kunder är bland annat bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och branschföretag. Vi utgår från Örebro men arbetar över hela landet.