Köp

KÖPVILLKOR vid köp via www.satsifactory.se

Du skall alltid känna Dig trygg när Du väljer att handla via www.satisfactory.se. Även om produkterna här säljes till starkt reducerade priser, så är alla artiklar garanterat nya och obegagnade. Det vi här säljer är överblivna artiklar från exempelvis entreprenader. Detta innebär att vi lämnar fullständiga garantier och möjlighet till ånerköp enligt konsumentköplagens bestämmelser.

PRISER: Samtliga angivna priser gäller netto pr styck inkl moms

BETALNING: Vid utcheckning i kassan ges via KLARNA och PAYSON olika betalningsmöjligheter.

LEVERANS: Samtliga artiklar finns lagerförda för omgående leverans.

FRAKTER: Samtliga angivna priser gäller FRITT ÖREBRO, d v s frakt tillkommer på samtliga köp. Om inte Du som kund har egna transportalternativ, så söker vi lägsta transportpris enligt de avtal vi har med ledande transportbolag. Emedan fraktkostnaden beräknas enligt det beställda godsets volym och vikt, offereras alltid transportkostnaden separat.

RETURRÄTT: Om Du av någon anledning inte är nöjd med den vara som Du köpt, ges Du rätt att returnera varan inom 15 dagar efter köpdatum. Vid retur skall varan vara oanvänd och returnerad i sin originalförpackning. Returfrakten betalas och organiseas av Dig.

GARANTIER: I den händelse artikel är skadad vid leverans skall detta omedelbart anmälas via vår kontaktlänk. Härvid skall order- eller fakturanummer tydligt anges samt vilken vara det gäller. Returfrakt i detta fall betalas av oss via översänd fraktsedel. OBS! Skador åstadkomna av transportbolag skall omgående anmälas dit. Vi ansvarar inte för uppkomna leveransskador.

I övrigt hänvisar vi till köplagen för företag eller konsumentköplagen för privatpersoner