Återbetalnings- och returpolicy

Returpolicy för www.satisfactory.se

Leverans- och garantipolicy

Anmärkningar på levererade varor skall ske inom 30 dagar från orderdatum. I första hand sker utbyte till likvärdig vara och i andra hand återbetalning. Fraktsedel för retursändning betalas av och skickas till kund från www.satisfactory.se. Om kund väljer egen transportör för retursändningen betalas denna av kunden.

Ånger av ett köp måste anmälas inom 14 dagar efter genomförd leverans. Fraktsedel för retursändning betalas av och skickas till kund från www.satisfactory.se. Om kund väljer egen transportör för retursändningen betalas denna av kunden.

För att retur skall godkännas skall varan vid retur vara oanvänd och i samma skick som vid leverans. Endast retur i originalförpackning accepteras.

Därest ej annat angives gäller garanti mot fabrikationsfel i 2 år efter genomförd leverans. I första hand sker utbyte till likvärdig vara och i andra hand återbetalning. Fraktsedel för retursändning betalas av och skickas till kund från www.satisfactory.se. Om kund väljer egen transportör för retursändningen betalas denna av kunden.

Om vara ej levereras inom förväntad tid skall anmälan göras till www.satisfactory.se så, att gods kan efterlysas via anlitad leverantör. Det åligger kund att noga kontrollera sin leverans så, att eventuella leveransskador omg anmäls. www.satisfactory.se ansvarar inte för skador som orsakats av anlitad speditör.

Då www.satisfactory.se bedriver outlet försäljning för firma Prosema, så tillåtes köp enligt angivna villkor både för privatpersoner och näringsidkare.

Därför hänvisar vi i huvdsak till konsumentköplagen och köplagen som kan läsas här:

Konsumentköplag (1990:932) Svensk författningssamling 1990:1990:932 t.o.m. SFS 2020:167 – Riksdagen

Köplag (1990:931) Svensk författningssamling 1990:1990:931 t.o.m. SFS 1996:776 – Riksdagen